Köp av CPAP-mask

Avgift

  • Idag utgår en patientavgift för CPAP, motsvarande 100kr/månad. Patienter under 18 år är avgiftsbefriade.
  • Vid förskrivning av CPAP ingår mask kostnadsfritt. Vid behov av byte eller ny mask eller vissa maskdelar, bekostar patienten detta själv.

Garanti

Vår garantiperiod gäller i 90 dagar från köpet. Om din mask eller maskdel går sönder inom denna tidsperiod tar du med dig den tillsammans med kvittot och vi kommer att ersätta dig med en likadan mask/maskdel.

Så länge din mask-/maskdelsförpackning är obruten kan du byta den hos oss genom uppvisande av kvitto. Om förpackningen är bruten ser vi masken/maskdelen som använd, på grund av hygieniska skäl, och kan därmed inte genomföra bytet.

Försäljning av mask och vissa maskdelar

Försäljning på MAH

Försäljning av mask och vissa maskdelar sker i Medicinteknisk apparatur i hemmets reception på Sundbybergsvägen 1E i Solna. Ring gärna innan för att kontrollera att vi har just din produkt i lager. 

Faktura

Om du som patient vet vilken mask du behöver kan du få den hemskickad och därefter betala via faktura. För beställning kontaktar du vår kundtjänst på telefonnummer: 08-123 675 00.

Köp direkt från leverantör

Det går även bra att vända sig direkt till leverantören av masken. Nedan följer en lista av leverantörer som Medicinteknisk apparatur i hemmet har avtal med, det finns dock även leverantörer av masker utanför våra avtal.

Kontaktuppgifter till de leverantörer vi har avtal med